Corona Walk 4
0 (0)

Deze keer kan je kiezen uit 3 afstanden, nl. 5-10-17km. Deze afstanden nemen je naargelang  de gekozen afstand mee naar 3 prachtige natuurgebieden. Plaisiersbos en het Hoogveld worden beheerd door Natuurpunt en zijn zondermeer een doorgang waard. Diegenen die kiezen voor de 17km nemen nog een stukje van Doeveren erbij.

Je kan van zaterdag 25 juli tem 14 augustus starten vanaf de parking van het sportcomplex ‘de Bosserij’ in Veldegem.

Alle nodige informatie zal je terugvinden in de meegeleverde bijlagen.

Heel veel wandelplezier!

Klik hier om te stemmen.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, video, document, text. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

© 2020: Wandelclub Vier Op Een Rij, Alle rechten voorbehouden - peevdee | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress