CORONAWANDELING 8

Terwijl we op zoek gingen naar een mooi parcours voor deze coronawandeling botsten we in het Merkenveld op enkele overwoekerde en onbewandelbare wegels. Nader onderzoek leerde ons dat het ging om een deel van het Bosleerpad dat al enkele jaren niet meer werd onderhouden. We vonden dat bijzonder jammer en namen het initiatief om de gemeente te contacteren met de vraag om deze prachtige wegels opnieuw toegankelijk te maken voor onze 8ste coronawandeling. Na enkele mailtjes en telefoontjes was de gemeente bereid om het schitterende pad langs de kronkelende Kerkebeek te snoeien zodat de wandelaars kunnen genieten van een fantastisch stukje natuur.

De start van de wandelingen vindt je op de parking van het KLOKHOF.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

© 2020: Wandelclub Vier Op Een Rij, Alle rechten voorbehouden - peevdee | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress