Wandelsport wordt competitief

Begin vorig jaar startte Wandelsport Vlaanderen een competitie op onder de vele aangesloten wandelclubs. Men verdeelde aan de hand van het aantal leden de wandelverenigingen in 9 reeksen van 25 clubs. De eerste 3 clubs promoveerden en de laatste 3 clubs zakten.

Vier op een rij werd ingedeeld in afdeling 3 en promoveerde meteen naar de tweede afdeling. Op dit ogenblik staan we aan de leiding in afdeling 2, nipt gevolgd door WTC Nieuwpoort en Roal Benti.

Als bestuur zijn we trots op deze prestatie die het resultaat is van het feit dat jullie heel veel gaan wandelen. Enkele weken geleden waren we zelfs met 122 wandelaars aanwezig bij “de Rustige Bosstappers” in Snellegem; ook de week erop waren we de grootste aanwezige club in Torhout.

Graag willen we hier nog eens vermelden hoe je punten kan sprokkelen voor onze vereniging.

* 1 punt : je neemt deel aan een gewone wandeltocht

* 2 punten : je neemt deel aan een ‘beschermde tocht’, deze staan met een ‘B’ aangeduid in de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen.

* 5 punten : je neemt deel aan de ‘Provinciale wandeldagen’

* 8 punten : je neemt deel aan “Vlaanderen wandelt” op zondag 30 april (Marke, Herzele, St-Truiden of Oud-Turnhout)

De stand per afdeling kan je steeds bekijken op de website van Wandelsport Vlaanderen – Wandelkalender – Klassement.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

© 2020: Wandelclub Vier Op Een Rij, Alle rechten voorbehouden - peevdee | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress