Namiddagwandeling Zeeland

Datum van het evenement:

30 april, 2022

Tijd van het evenement:

13:00

Plaats van het evenement:

Cafetaria Hoofdkwartier

Zaterdag 30 april 2022

GROEDE

Na een corona-onderbreking van 2 jaar kunnen we opnieuw naar Zeeland trekken voor onze immer populaire namiddagwandeling. De voorbije jaren bewezen we dat Zeeland echt wel een zeer mooi wandelgebied is. Freddy en Rita stippelden 2 nieuwe wandelroutes uit vanuit het bunkercomplex Groede-podium. De provincie Zeeland werkte de laatste jaren aan een volledig nieuw project dat men de naam “Waterdunen” gaf. Dit gebied dat tussen Groede en Breskens is ingeplant beslaat 350 hectare van zilte natuur en is eigenlijk een deltawerk. Door de constante wisseling van hoog en laag water ziet het landschap er hier ieder uur anders uit.

In de “Waterdunen” ruik en hoor je Zeeland, dit uniek gebied openende in 2020 en bevat kilometerslange wandelpaden waar we gretig gebruik van maken. Tevens worden de “Waterdunen” een internationale hotspot voor trekvogels van allerhande pluimage want voedsel is er hier in overvloed.

Beide omlopen kronkelen kilometerslang door dit heel interessant en fonkelnieuw gebied. Tevens stappen we een stukje op de prachtige dijk langs de Noordzee en verkennen eventjes de omgeving van Groede.

Jullie lezen het, dit is wandeling om niet te missen. Zeker als je weet dat er onderweg 1 of 2 gratis bevoorradingsposten zijn en bij aankomst trakteert “Vier op een rij” natuurlijk iedereen in de cafetaria van Groede-podium.

Wanneer?  Zaterdag 30 april 2022 om 13u

Waar?  Cafetaria – Restaurant ’t Hoofdkwartier, Gerard de Moorsweg 4, 4503 Groede.

Afstanden? 9 of 14km

Voor wie? GRATIS voor alle leden van wandelclub “Vier op een rij”

Opmerking!

* GEEN honden toegelaten in de “Waterdunen”

* Wandelboekjes worden afgestempeld!

* Je hoeft niet in te schrijven voor deze activiteit, wees gewoon om 13u aanwezig.

Plaats van het evenement:

  • Cafetaria Hoofdkwartier
  • Gerard de Moorsweg 4
  • Groede
  • Zeeland

Evenement Details - Planning

  • 30 april, 2022 13:00
Deel dit evenement
VOEG TOE AAN JOUW KALENDER
© 2020: Wandelclub Vier Op Een Rij, Alle rechten voorbehouden - peevdee | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress